Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tömlőszerelvényezés

Tömlőgyártás
 
 
 

Kapcsolattartóink:
Durai Károly   30/3992-593

 

Társaságunk rendelkezik mindazon tárgyi és személyi feltételekkel, amelyek lehetővé teszik fém-, valamint hidraulikatömlők gyártását egyedi igények szerint.

A 2005-2006-ban létrehozott flexibilis fémtömlő összeszerelő üzemünkben a Németországból illetve Olaszországból importált saválló fémszövettel bevont, gyűrűs kivitelű saválló fémtömlőket magyar fittingekkel, csatlakozókkal, peremekkel, magyar munkaerővel szerelvényezzük – így biztosítva a nyugati piacról származó késztermékeknél kedvezőbb árfekvést.

A termékek flexibilitása mellett az alkalmazott anyagok korrózióállósága döntő tényező. Rozsda- és saválló nemesacél, nikkel alapú ötvözetek, acél, bronz, tombak, speciális ötvözetek és teflon felhasználásával készülnek. Az anyagok sokfélesége megadja a lehetőséget a vásárlók egyéni igényeinek kielégítésére. A megszigorított biztonsági követelményeknél kapnak jelentős szerepet a kettős tömlővezetékek és kettős kompenzátorok.

A gyártás folyamata kiterjed a szigorú minőségellenőrzési eljárásokra is, amely kiterjed a tömörségi-, hézagmentességi és nyomáspróbákra, valamint a megrendelő által meghatározott egyéb vizsgálatok elvégzésére is.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.